Vitaliteit voor organisaties

Onze wandelgids Zo oud als de weg naar Kralingen laat je aan de hand van 108 plekken, Rotterdam en Schiedam op een andere manier ervaren. Zo ontdek je een verborgen oase op steenworp afstand van Rotterdam CS, het oudste park van Nederland, maar ook de industriële rauwheid van de stedelijke omgeving. Natuur, cultuur, architectuur en historie; deze gids geeft een ander perspectief op de stad. En het zou zomaar kunnen dat je ondertussen ook jezelf anders en beter leert kennen.

Er wordt veel gezegd en geschreven over het belang van vitaliteit. Wandelen is een laagdrempelige, verbindende en inspirerende manier van het versterken van de gezondheid. Een avontuurlijke manier om te werken aan een sterkere gezondheid en het hebben van plezier in de buitenlucht. In die zin is wandelen het beste medicijn.

Heb jij de verantwoordelijkheid om je medewerkers te motiveren om gezond te blijven? Of wil jij je zakelijke relaties op een andere manier kennis te laten maken met de groene kracht van de stad? Dan is de wandelgids ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’ een waardevol cadeau. Je ontvangt de wandelgids mooi ingepakt. Bestel je meer dan 10 gidsen, dan ontvang je een mooie korting.

Voor groepen en organisaties organiseert Het Onverharde Pad graag maatwerk-events: groepswandelingen, Hike & Space wandelingen en andere walks onder leiding van Iddo Drevijn.

Bestel 10 gidsen en ontvang 5% korting*

Bestel 20 gidsen en ontvang 10% korting*

Bestel 50 gidsen en ontvang 15% korting*

*De korting wordt automatisch verwerkt bij het afrekenen.

Begeleidde groepswandeling Hike & Space

Begeleidde groepswandeling De Vertraging

Maatwerk-events

Over de wandelgids ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’

Door mijn zittende beroep heb ik de neiging om die lijn in privé tijd door te trekken. De wandelgids heeft me echter gemotiveerd na werk vaker te gaan wandelen. Deze route is zo gevarieerd en makkelijk bereikbaar dat er telkens weer wat anders te ontdekken valt. Ik voel me na het lopen vitaler en gelukkiger met mezelf.

– Cyriel

Bestel de wandelgids